Over Samira Salman

Tijdens m’n eerste baan als marketeer had ik veel verschillende verantwoordelijkheden, waaronder evenementen organiseren. Daar kreeg ik erg veel energie van en ging me ook eenvoudig af. Ik kon er helemaal m’n ei en kwijt en na een evenement kon ik nog een week teren op alle enthousiaste reacties en complimenten die ik kreeg.

Later ontdekte ik dat ik van social media en content creatie ook heel blij werd. Daar merk je gauw genoeg of hetgeen wat je bedacht, gedeeld of gecreëerd hebt aanslaat. Je krijgt daarbij waardering door middel van likes, shares en reacties. Gelukkig kon ik dat, als generalist, ook goed oppakken en dat inzetten voor de marketing van m’n evenementen.

Mensen samenbrengen, inspireren en verbinden; daar word ik heel gelukkig van. Daarom houd ik ook zo van communities. In mei 2013 besloot ik m’n bedrijf op te starten. Ik begon als freelancer, maar geef sinds januari 2016 steeds vaker advies en workshops. Ik help marketeers, projectmanagers en eventmanagers graag om nog betere resultaten te halen.

In de tussentijd ben ik ook een blog gestart, EventGoodies, waarin ik iedereen die evenementen organiseert inspireer met gave gadgets en producten om bezoekers een onvergetelijke tijd te geven.

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur je me dan een berichtje of vraag een gratis inspiratiesessie aan.

Samira Salman